Du är här

Annelie

Vilka var skälen till att du valde Vi Omsorg? 

– Min dotter hade ett annat assistansbolag tidigare. Jag var inte helt nöjd och googlade runt lite. Efter att ha tagit kontakt med Vi Omsorg och hört mig för kändes det rätt att byta. 

 

Vilka saker var avgörande för dig? 

– Det var flera olika saker som var avgörande för mitt val. Den lokala förankringen är ett skäl. Att Vi Omsorg har ett kontor här i Mora är också mycket viktigt för mig. Sedan är det en fördel att Vi Omsorg är ett lite större bolag. Man har tillräckligt många kunder för att samla ihop en större personalkrets. 

 

Varför är det bra med ett lite större assistansbolag? 

– Att Vi Omsorg har många assistenter betyder dels att man sällan saknar personal. Det betyder också att personal kan specialisera sig inom olika områden, som t ex autism. Det blir en bra kontinuitet på det viset, tycker Anneli. Och så har man bra insyn i allt.  

 

Skulle du rekommendera Vi Omsorg till en vän? 

– Det skulle jag definitivt! Det är ett bra företag. Jag upplever att det är högt i tak. Jag har aldrig känt att det funnits en fråga jag inte kunnat ta upp.

> Läs fler intervjuer med anhöriga

 

Kontakta oss redan idag!

Vi Omsorg är ett av Sveriges äldsta assistansbolag. Hemma i Dalarna är vi bland de som har flest kunder och medarbetare. Fler än 300 personliga assistenter står redo att hjälpa dig! Vi finns i hela länet och har kontor i Mora och Borlänge. Du når oss på 010-207 16 50 eller via formuläret nedan.

Ring oss redan idag på
010-207 16 61
eller nedan