Du är här

Byta assistansbolag

Behöver du byta assistansbolag?

Vi på Vi Omsorg har lång erfarenhet av personlig assistans och hjälper kunder som har rätt till personlig assistans att byta till oss som utförare. Vi utgår alltid från dina önskemål och tar hänsyn till din speciella situation. Vi ser också till att de personliga assistenter, som du trivs med, kan följa med till ditt nya assistansbolag.

Varför ska jag välja Vi Omsorg som assistansutförare?

Det finns en unik gemenskap i hela organisationen som du som kund, anhörig eller god man snabbt blir en del av. Vi erbjuder dig en varm, jordnära och välkomnande kultur där många olika sorters människor samarbetar och trivs med varandra. Vi kallar det för “Vi-känslan” och tillsammans är vi meningsfullt olika. Vi arbetar alltid för dina rättigheter och möjligheter till en rikare vardag.

Vi erbjuder dig som kund:

  • Ett personligt team som stöttar och vägleder dig
  • Hjälp med anställning och bemanning av nya personliga assistenter om det behövs
  • Tillgång till erfarna jurister specialiserade inom personlig assistans och LSS
  • Roliga tillställningar och kundaktiviteter
  • Förmånsrabatt med “Vi-kortet” som ger dig som medarbetare och kund rabatter i butiker och restauranger samt fria inträden vid olika evenemang
  • Det är enklare att byta assistansbolag än du anar!

Om du inte är nöjd med ditt befintliga assistansbolag har du alltid rätt att kostnadsfritt byta till en annan utförare. Om du väljer oss på Vi Omsorg som din nya assistansutförare får du självklart stöd genom hela övergången. Hur lång tid det tar beror främst på uppsägningstiden hos ditt nuvarande assistansbolag, som vanligtvis är upp till tre månader.

Byte av assistansutförare - hur går det till?

Vi träffas för ett avslappnat inledande möte där du får berätta om dina behov och önskemål. Vi väljer en plats som känns bekväm för dig. Du har möjlighet att berätta hur du vill ha din personliga assistans och vad som är viktigt för dig. Vi svarar på alla dina frågor och informerar dig om vad det innebär att vara kund hos oss. 

Varmt välkommen att kontakta oss idag via formuläret nedan, om du är intresserad av att ta del av Vi-känslan!