Du är här

Christina

Vilka var skälen till att du valde Vi Omsorg? 

– Min son har Downs syndrom och är autistisk sedan födseln. I högstadieåldern började det bli aktuellt med en assistent. Att få assistans var verkligen en stor befrielse då. Numera är han vuxen och bor i en egen lägenhet med assistans. Jag valde Vi Omsorg utifrån att jag frågde  

anställda assistenter på ett par olika assistansbolag hur de trivdes på sina jobb. Och de som jobbade på Vi Omsorg trivdes jättebra så jag valde att prova dem. Och sedan har det bara flutit på. 

 

Hur lätt har det varit att få hjälp med allt av samhället s stort? 

–Samordningen från samhällets sida har väl varit lite si och så. Hur det funkar med assistans och rättigheter har jag fått ta reda på själv. 

 

Vad är det bästa med Vi Omsorg? 

– Jag är imponerad över att de får fram så bra assistenter. Jättebra personal! De som jobbar med min son har jobbat med honom länge och jag känner dem alla. Jag känner till och med vikarierna. Det är fördelen med ett lite större företag. Och så är det många gemensamma aktiviteter som är roliga att vara med på! 

> Läs fler intervjuer med anhöriga

 

Kontakta oss redan idag!

Vi Omsorg är ett av Sveriges äldsta assistansbolag. Hemma i Dalarna är vi bland de som har flest kunder och medarbetare. Fler än 300 personliga assistenter står redo att hjälpa dig! Vi finns i hela länet och har kontor i Mora och Borlänge. Du når oss på 010-207 16 50 eller via formuläret nedan.

Ring oss redan idag på
010-207 16 61
eller nedan