Du är här

Erika Lövgren

Erika Lövgren bor i Älvdalen och har jobbat på Vi Omsorg sedan 2014. Siktet är inställt på att gå vidare i yrkeslivet och vid sidan av jobbet pluggar hon för att så småningom eventuellt söka in på Polishögskolan.

– Just nu är jag delvis tjänstledig eftersom jag pluggar, berättar Erika. Mitt mål är att bli polis så småningom. För mig är det viktigt med rättvisa och att finnas där behoven finns, att få hjälpa och stödja. Jag vill gärna bidra till att göra samhället bättre. Jag skulle lätt kunna fortsätta som personlig assistent också och jag trivs ju jättebra på Vi Omsorg. Det är ett så flexibelt och fritt arbete!

Vad gör du på fritiden?
– Först och främst har jag tre barn, så mycket tid är jag ju med familjen. Men sedan har jag andra intressen. Jakt är faktiskt det största. Det är många saker med jakt som är intressanta. Det är roligt med hundarna och skönt att komma ut i naturen! Själva jakten är också en bra sak. Man vet att djuret inte behöver lida och man vet att kötthanteringen har gått rätt till. Man tar ansvar för sin egen konsumtion.

Hur är det att jobba som personlig assistent?
– Det är ett väldigt fritt arbete. Och ett viktigt jobb. Och Jag har lärt mig massor och haft mycket roligt också! Min arbetsgrupp har blandande åldrar och det är så klart jättekul!

Varför går du vidare?
– Jag skulle som sagt kunna jobba kvar eftersom jag trivs jättebra på jobbet. Men samtidigt tycker jag att samhället kan bli bättre än vad det är idag på många olika vis. Därför vill jag plugga till polis, har jag bestämt. Jag tror att det är ett spännande och varierat arbete, och det är ett arbete som behövs idag.

Vänner för livet
– Det är bra att Vi Omsorg har en lokal förankring. Och det finns verkligen en ”Vi-känsla”. Vi är ett gäng verkligen! Jag träffar en del jobbarkompisar också på fritiden, några av oss har barn i samma åldrar.

> Läs fler intervjuer med medarbetare

 

Kontakta oss redan idag!

Vi Omsorg är ett av Sveriges äldsta assistansbolag. Hemma i Dalarna är vi bland de som har flest kunder och medarbetare. Fler än 300 personliga assistenter står redo att hjälpa dig! Vi finns i hela länet och har kontor i Mora och Borlänge. Du når oss på 010-207 16 50 eller via formuläret nedan.

Ring oss redan idag på
010-207 16 61
eller nedan