Du är här

Jonathan Strömgren

36 årige Jonathan Strömgren är en av Vi Omsorgs kundansvariga. Jonathan har jobbat inom vården ganska länge. Först på Akuten i Falun, sedan på Dagkirurgen, inom Hemtjänsten och sedan som personlig assistent.
 

– Jag har alltid tyckt om människor och att jobba med människor, berättar Jonatan. Att få vara med och skapa en vardag med bra livskvalitet. För mig började allt med att jag har en syster som är funktionsnedsatt. Jag tyckte att allt omkring henne var intressant och kände att det kanske skulle vara bra för mig att prova på att jobba inom omsorgen.  
 
Hur har du själv hittat till Vi Omsorg?  

– Först jobbade jag på akuten i Falun, sedan ett tag på dagkirurgen. Sen jobbade jag som personlig assistent i ett par olika företag innan jag hittade Vi Omsorg. Jag är glad att jag hittat hit!   

 

 

Vad är det som är speciellt med Vi Omsorg?
– Det som är viktigt för mig är att alla är dedikerade sin uppgift, och att alla drar åt samma håll. Det är superviktigt att alla tänker på samma vis. Och det gör vi här. Jag delar verkligen Vi Omsorgs värderingar.  
 
Bra jobbarkompisar betyder allt
– Att ha bra jobbarkompisar är jätteviktigt och jag har personligen hittat nya vänner inom Vi Omsorg. Det är ett arbete där man lär känna folk på djupet. Att ha bra jobbarkompisar är viktigt också för att man kan bolla frågor och stämma av. Vi är framför allt här för att göra bra saker för våra brukare.  
– Vi Omsorg strävar efter att vara bäst på det vi gör. Det är här vi lägger all vår kraft. Tillsammans är vi en enda stor familj.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag är en person som gillar när det rör sig. Jag tränar mycket och har tävlat i elitnivå i fitness. Just nu tävlar jag inte så mycket. Det finns ju annat i livet också, skrattar Jonathan.
– Och så är det familjen så klart! Jag har tre barn och en särbo. Så det blir mycket tid med barnen så klart.

> Läs fler intervjuer med medarbetare

 

Vad är viktigt för dig?

Vi Omsorg är assistansbolaget med regionens längsta erfarenhet.
Vi har allra flest kunder och flest assistenter.
Vad betyder det för dig?
Ta reda på fördelarna.

Ring oss redan idag på
010-207 16 61
eller nedan