Du är här

Kontoret

Välkommen till oss!

På vårt kontor mitt i Mora hittar du ett glatt gäng.

 

Tony Westerlund

Kundansvarig

Tony är en av våra kundansvariga. Han har en bakgrund som personlig assistent, coach på arbete och utveckling och som enhetschef inom LSS i kommunen. På fritiden går den mesta tiden åt familjen, det nya huset och fotbollslaget som han är tränare för. När möjligheten finns och det finns tid kvar drar Tony gärna till stugan på Åland där man bara kan vara.

E-post: tony.westerlund@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 53, 072-997 55 03


Anders Juhlin

Kundansvarig

Anders är en kundansvarig med lång och bred erfarenhet. Han har arbetat på gruppboende, som personlig assistent i företaget och som KA både hos oss och hos andra arbetsgivare. När Anders inte är på kontoret eller hos någon av våra kunder hittar man honom säkrast i skogarna i Kråkberg eftersom Anders som gammalt cykelproffs fortfarande är en riktig cykelnörd.

E-post: anders.juhlin@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 54, 072-997 55 04


Malin Eriksson

Kundansvarig

Malin är också kundansvarig. Malin har en lång erfarenhet som personlig assistent och har arbetat hos flera av våra kunder. Förutom sitt jobb som KA är hon dessutom med i vår aktivitetskommitté som planerar och genomför aktiviteter för våra kunder. När Malin inte är på jobbet går den mesta tiden åt till familjen och ibland kan det hända att hon hjälper nära och kära med diverse kosmetiskt, då Malin också är hudterapeut.

E-post: malin.eriksson@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 52, 072-997 55 02


Jonatan Strömgren

Kundansvarig

Jonatan är projektanställd som kundansvarig. Anställningen är ett resultat av vår ständigt växande verksamhet som gör att vi behöver stärka upp våra kund- och personalansvariga. Jonatan är i grunden sjuksköterska men har de senaste åren arbetat både som personlig assistent och som gruppchef. När Jonatan inte är på jobbet går den mesta tiden åt till familjen, den nya lägenheten och lyftande av diverse vikter på gymmet.

E-post: jonatan.stromgren@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 56, 072-997 55 06


Marica Tynell

Kvalitetssamordnare

Marica är vår kvalitetssamordnare. Det är en ganska spretig roll med stort innehåll. Det innebär att hon bl a ansvarar för företagets GDPR, vår IT-samordning och kommunikation och helt enkelt ser till att vi får lite ordning och reda på kontoret. På sin fritid går tiden åt till familjen, orientering och det nyinköpta huset.

E-post: marica.tynell@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 51, 072-997 55 01


Patrik Forsmark

VD

Patrik är verksamhetsansvarig och företagets vd. Det innebär ett axplock uppgifter innehållande allt från organsiationsplanering, affärsutveckling och fackliga förhandlingar till att jobba mitt i verksamheten nära både kunder och medarbetare. Rent geografiskt kan Patrik ses som en turist eftersom han bor i Falun. När han inte jobbar går den mesta tiden åt familjen och något projekt på huset.

E-post: patrik.forsmark@viomsorg.se Telefon: 010-207 16 55, 072-997 55 05