Du är här

Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri rådgivning för personlig assistans - vi finns här för att hjälpa dig!

Vill du ha mer information om personlig assistans? Önskar du att undersöka vilka möjligheter som finns för just dig? Kontakta oss då gärna för en kostnadsfri och personlig rådgivning. Vår personliga rådgivning vänder sig till dig som redan har personlig assistans, men kanske har fått ett förändrat behov, samt för dig som vill utforska dina chanser till personlig assistans och få hjälp med att formulera en ansökan. När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något.

Alltid vid din sida med dina behov i fokus - så går det till

  1. Ett första möte - vi inleder med ett kravlöst samtal och kan sedan boka in ett personligt möte på en plats som känns bekväm för dig, antingen hemma hos dig eller på vårt kontor.

  2. Din unika situation i fokus - vi diskuterar kring dina individuella behov och önskemål och lyssnar på vad som är viktigt för just dig. Du är välkommen att ställa alla dina frågor om personlig assistans och hur det fungerar hos oss. 

  3. Ansökan och beslut - om du inte redan har ett beslut om personlig assistans hjälper vi dig kostnadsfritt med ansökan. Du får träffa våra jurister som är experter på LSS samt våra härliga och erfarna kundombud.

  4. Avtal och ditt egna team - om allt känns bra och du väljer att bli vår kund upprättar vi ett avtal. Vi bygger gradvis upp ett tryggt team kring dig, vilket ger dig tillgång till vår breda kompetens och resurser. 

Vårt mål är att du som kund, oavsett om det är du själv, en anhörig eller en god man som söker personlig assistans, alltid ska känna den varma och familjära atmosfären som genomsyrar Vi Omsorg.

Vi Omsorg erbjuder personlig rådgivning och personlig assistans i hela Dalarna. Våra lokalkontor hittar du i Borlänge och Mora,  men vi hjälper självklart även dig som söker personlig assistans i närliggande regioner och områden.  

Varmt välkommen att kontakta oss på Vi Omsorg