Du är här

2020-03-24

Information om öppet på kontoret

I rådande tider med Corona kommer vi att behöva göra en förändring gällande Vi Omsorg-kontoret. För att följa de rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten och för att hjälpa till att minska eventuell smittspridning så har vi idag bestämt att kontoret inte kommer att vara lika öppet som tidigare.
Detta innebär att dörren till kontoret kommer att hållas låst på dagarna trots att vi kommer att befinna oss där och arbeta.

Har ni kvitton eller liknande underlag som ni behöver lämna går det bra att komma förbi och lägga dessa i postlådan utanför dörren. Har ni behov av något material från kontoret så ring oss så plockar vi ihop det ni behöver så får ni hämta på överenskommen tid.
Vi kommer att i möjligaste mån ha alla planerade möten digitalt och inte träffas personligen här inne på kontoret - såvida det inte är absolut nödvändigt och att mötet är omöjligt att hållas digitalt eller per telefon. De räkningar som kommer behövas skrivas på i månadsskiftet måste skrivas på här på kontoret som vanligt men efter överenskommen tidpunkt.

Givetvis är ni alltid välkomna att kontakta oss på telefon under kontorstid precis som vanligt.

Vi kommer att starta med den här förändringen redan idag, tisdagen den 24 mars. Hur länge detta kommer att gälla kommer vi att behöva återkomma om längre fram.

Vi hoppas på er förståelse för förändringen och att det inte kommer att innebära alltför stora bekymmer för alla.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på kontoret per telefon som vanligt.

Fler nyheter

Utbildning och information för teamsamordnare
2020-09-10

Utbildning och information för teamsamordnare

Idag, torsdagen den 10 september, har vi haft en mycket trevlig halvdag tillsammans med ca hälften av våra teamsamordnare på en utbildnings- och informationsträff.  Den 22 september är det dags för nästa träff.

Lyckorusets tipspromenad - ny chans
2020-08-31

Lyckorusets tipspromenad - ny chans

Hade du inte möjlighet att gå på tipspromenaden som var istället för Lyckorusets löpartävling i helgen så har du ny chans nu. Dels så sitter alla frågor på plats under hela veckan i Mora Parken så du kan gå rundan när du kan under veckan.
Har du inte möjlighet att ta dig ut alls så kan du ändå vara med. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till frågorna och kan svara direkt i formuläret.

https://forms.gle/xPi382kwkJtMtq4g9

Lycka till!