Du är här

2020-03-24

Information om öppet på kontoret

I rådande tider med Corona kommer vi att behöva göra en förändring gällande Vi Omsorg-kontoret. För att följa de rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten och för att hjälpa till att minska eventuell smittspridning så har vi idag bestämt att kontoret inte kommer att vara lika öppet som tidigare.
Detta innebär att dörren till kontoret kommer att hållas låst på dagarna trots att vi kommer att befinna oss där och arbeta.

Har ni kvitton eller liknande underlag som ni behöver lämna går det bra att komma förbi och lägga dessa i postlådan utanför dörren. Har ni behov av något material från kontoret så ring oss så plockar vi ihop det ni behöver så får ni hämta på överenskommen tid.
Vi kommer att i möjligaste mån ha alla planerade möten digitalt och inte träffas personligen här inne på kontoret - såvida det inte är absolut nödvändigt och att mötet är omöjligt att hållas digitalt eller per telefon. De räkningar som kommer behövas skrivas på i månadsskiftet måste skrivas på här på kontoret som vanligt men efter överenskommen tidpunkt.

Givetvis är ni alltid välkomna att kontakta oss på telefon under kontorstid precis som vanligt.

Vi kommer att starta med den här förändringen redan idag, tisdagen den 24 mars. Hur länge detta kommer att gälla kommer vi att behöva återkomma om längre fram.

Vi hoppas på er förståelse för förändringen och att det inte kommer att innebära alltför stora bekymmer för alla.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på kontoret per telefon som vanligt.

Fler nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte
2022-11-18 / Nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte

En gång i månaden har vi allsång. Det är Ubbe och Kent som hållerr i den och är på vårt kontor i Mora. På Borlänge kopplar vi upp oss och är med på länk. Det går bra att vara med hemifrån också med mobil, surfplatta eller dator. Precis alla är välkomna så var med du också. Sånghäftet hittar du här

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.