Du är här

2020-03-24

Information om öppet på kontoret

I rådande tider med Corona kommer vi att behöva göra en förändring gällande Vi Omsorg-kontoret. För att följa de rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten och för att hjälpa till att minska eventuell smittspridning så har vi idag bestämt att kontoret inte kommer att vara lika öppet som tidigare.
Detta innebär att dörren till kontoret kommer att hållas låst på dagarna trots att vi kommer att befinna oss där och arbeta.

Har ni kvitton eller liknande underlag som ni behöver lämna går det bra att komma förbi och lägga dessa i postlådan utanför dörren. Har ni behov av något material från kontoret så ring oss så plockar vi ihop det ni behöver så får ni hämta på överenskommen tid.
Vi kommer att i möjligaste mån ha alla planerade möten digitalt och inte träffas personligen här inne på kontoret - såvida det inte är absolut nödvändigt och att mötet är omöjligt att hållas digitalt eller per telefon. De räkningar som kommer behövas skrivas på i månadsskiftet måste skrivas på här på kontoret som vanligt men efter överenskommen tidpunkt.

Givetvis är ni alltid välkomna att kontakta oss på telefon under kontorstid precis som vanligt.

Vi kommer att starta med den här förändringen redan idag, tisdagen den 24 mars. Hur länge detta kommer att gälla kommer vi att behöva återkomma om längre fram.

Vi hoppas på er förståelse för förändringen och att det inte kommer att innebära alltför stora bekymmer för alla.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på kontoret per telefon som vanligt.

Fler nyheter

2020-05-08

Nu öppnar vi i Falun/Borlänge

Närhet till våra kunder har vi alltid sett som oerhört viktigt och med den ökade efterfrågan vi har öppnar vi nu ett lokalkontor i Falun-Borlänge regionen. Vi har just nu diskussioner med flera hyresvärdar och troligtvis blir kontoret i Borlänge med start 1 juni.

 

2020-03-16

Inställa aktiviteter och möten under mars månad

Alla aktiviteter som är planerade under mars månad är inställda och skjuts på framtiden. Detta för att minska och förhindra ev spridning av Coronavirus. Då våra kunder är särskilt känsliga för virus av alla slag så har vi tagit detta beslut för att försöka minimera riskerna för dem.

De aktiviteter som påverkas är alla torsdagsfika, sång på kontoret, hundspannsaktiviteten och AW med bowling. Det gäller även bowlingturneringen den 5 april.