Du är här

2020-08-31

Lyckorusets tipspromenad - ny chans

Hade du inte möjlighet att gå på tipspromenaden som var istället för Lyckorusets löpartävling i helgen så har du ny chans nu. Dels så sitter alla frågor på plats under hela veckan i Mora Parken så du kan gå rundan när du kan under veckan.
Har du inte möjlighet att ta dig ut alls så kan du ändå vara med. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till frågorna och kan svara direkt i formuläret.

https://forms.gle/xPi382kwkJtMtq4g9

Lycka till!

Fler nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte
2022-11-18 / Nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte

En gång i månaden har vi allsång. Det är Ubbe och Kent som hållerr i den och är på vårt kontor i Mora. På Borlänge kopplar vi upp oss och är med på länk. Det går bra att vara med hemifrån också med mobil, surfplatta eller dator. Precis alla är välkomna så var med du också. Sånghäftet hittar du här

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.