Du är här

2020-08-31

Lyckorusets tipspromenad - ny chans

Hade du inte möjlighet att gå på tipspromenaden som var istället för Lyckorusets löpartävling i helgen så har du ny chans nu. Dels så sitter alla frågor på plats under hela veckan i Mora Parken så du kan gå rundan när du kan under veckan.
Har du inte möjlighet att ta dig ut alls så kan du ändå vara med. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till frågorna och kan svara direkt i formuläret.

https://forms.gle/xPi382kwkJtMtq4g9

Lycka till!

Fler nyheter

Ny omgång av Kreativ Paus
2021-03-15

Ny omgång av Kreativ Paus

Idag startar en ny omgång av Team Olivias initiativ Kreativ Paus. Skapa dig i form och ladda upp ditt kreativa bidrag på www.kreativpaus.com under perioden 15 mars - 31 maj. 

Lycka till med ditt skapande! 

Vi byter system
2021-02-10 / Nyheter

Vi byter system

Under förra året pågick ett arbete inom koncernen för att hitta ett bättre tidrapporteringssystem än AiAi. I höstas hittade man det man letade efter och skrev avtal med Tidvis.

I Tidvis kan vi få mycket av det som vi saknat i AiAi vad gäller uppföljning och kvalitet och vi kommer från kontorets sida att kunna spara tid på administration. Det gör att vi kommer att få mer tid att göra det vi verkligen vill, träffa våra medarbetare och våra kunder.