Du är här

Partners

Vi Omsorg verkar mitt i samhället. Utöver de tjänster vi tillhandahåller pågår ett kontinuerligt utbyte med externa intressenter, som myndigheter, politiska organisationer, föreningsliv och näringsliv.

 

Vi är med och påverkar i flera olika sammanhang, exempelvis:
• Vi är en självklar medlem i Regionstad Mora som i samverkan med Mora kommun arbetar för utvecklingen av region norra Dalarna.
• Vi stödjer olika brukarorganisation och föreningar genom medlemsskap.
• I vår företagsledning finns ledamöter som är engagerade och har styrelseuppdrag i föreningar som verkar för funktionsvarierade, exempelvis föreningen Lyckoruset.  

Mera om Regionstad Mora

Goda relationer - goda samarbeten
Samverkan betyder allt för oss. Vi är övertygade om att den transparenta och öppna dialogen gynnar goda relationer. Relationer som ofta leder till roliga och intressanta samarbeten.

Lyckoruset
Ett exempel på vad goda samarbeten kan leda till är Lyckoruset. Lyckoruset skapades efter initiativ från Vi Omsorg och i nära samarbete med innebandyföreningen KAIS Mora. Lyckoruset är ett heldagsevenemang för alla med funktionsvariation och innehåller bl a olika motionslopp. Idag drivs Lyckoruset som en ideell allmännyttig förening med stöd av bl a Mora kommun och näringslivet.

Mera om Lyckoruset

Vi-kortet
Ett annat roligt och nyttigt samarbete heter Vi-kortet. Genom ett samarbete med den lokala handeln och med föreningar får du som medarbetare och kund rabatter i butiker och restauranger samt fria inträden vid olika evenemang. Bra för dig, bra för de lokala handlarna och bra för föreningslivet!
Här kan du se de förmåner Vi-kortet ger dig just nu. Hämta ut ditt personliga Vi-kort på kontoret redan idag!

Vi-kortet förmåner

Som arbetsgivare söker vi hela tiden samarbetsformer som kan gynna dig som medarbetare. Ibland lyckas vi göra fördelaktiga avtal och ibland är det Vi Omsorg som står för fiolerna. Det viktiga är att vi kan ge mervärde för så många som möjligt. Med personalkortet blir det enklare att hantera dina rabatter. Här nedan ser du vilka förmåner Du har just nu.

Aktuella förmåner
 

Wasastugan
10 kr rabatt på lunchbuffé för medarbetare och kunder.
10 % rabatt på a là carte för medarbetare och kunder, kunder får dessutom gratis glass efter maten.

Elite Hotels
10 % rabatt på Elite Hotels i hela Sverige. Kontakta kontoret för företagskod innan bokning.

Preem
Ansök om Preem MasterCard och få rabatt på drivmedel. Du får alltid 30 öre rabatt/liter på både diesel och bensin. Det gäller både på bemannad och automatstation (ordinarie rabatt är 25 öre rabatt/liter på bemannad station och 10 öre rabatt/liter på automatstation). Rabatten gäller på det s.k. Stolppriset, dvs det pris som visas på stationen. För att ansöka om Mastercard och ta del av rabatten, vänligen klicka här.
OBS! Ni registrerar er med företagsnamnet, Vi Omsorg och använder BankID för identifikation. Kontakta Preem MasterCards kundservice vid frågor: 0476 – 58 71 40,

Ink club
Du får 10 % rabatt på originalprodukter och 20 % rabatt på de miljövänliga återfyllda patronerna. Följ länken för att ta del av vår kampanj hos InkClub 
www.inkclub.com/purch.

Mathem
Ta del av förmånliga erbjudanden hos Mathem!
Förenkla ditt liv med mathem.se och få dina matkassar hemlevererade till dörren. De har över 10.000 varor i lager med ett stort ekologiskt sortiment.
Mathem.se erbjuder dig 175 kr rabatt som ny kund när du handlar över 800 kr. Flera erbjudanden ej kan kombineras.
Klicka på länken för att få 175 kr i nykundsrabatt - Få din rabatt!

Danske Bank
Team Olivia har, i samarbete med Danske Bank, tagit fram ett förmånligt erbjudande till alla medarbetare i Sverige. Ni får ta del av konkurrenskraftiga bolåneräntor, fördelaktiga bil- och båtlån och förmånligt privatlån. Rabatterna är färdigförhandlade och gäller både dig och din partner. Bolån från 1,64 %, kontopaket med introduktionsrabatt, bil-  och båtlån med ränta på f.n 2,36 %, sparkonto XL med ränta från första kronan, privatlån med upp till 1,75 % rabatt. Vill du läsa mer besök www.danskebank.se/erbjudandekod och ange koden RQ4Q9F5Y

Verisure
4480kr i rabatt på hemlarm till alla medarbetare.
KLICKA HÄR för att ta del av kampanjen hos Verisure.

Vasaloppet
Vi Omsorg sponsrar din medverkan i Vasaloppet. Som medarbetare får du därför 20 % rabatt på ett valfritt lopp under året. Rabatten ges vid anmälan med en rabattkod som du får på kontoret.

Gesundaberget
Med Vi-kortet får medarbetare (och eventuell medföljande kund) 10 % rabatt på maten i Toppstugan.
(Som assistent åker man gratis i liften tillsammans med betalande kund.)

Mora Bowling
Med Vi-kortet får alla våra kunder och medarbetare per automatik bowlinglicens och bowlar gratis i mån av plats söndag-torsdag. (Mån 13-21, tis 11-21, ons 11-22, torsdag 11-21 och söndag 12-18.)

KAIS Mora
Med Vi-kortet går alla våra kunder och medarbetare gratis på KAIS Moras alla hemmamatcher.

Pizzeria Pronto
Med Vi kortet får kunder och medarbetare en gratis läsk, vatten eller lättöl (33cl) vid köp av mat.

Synoptik
25% på privata glasögon, 25% på solglasögon och 15% på linser all-inclusive.
För att nyttja den privata rabatten behöver ni ange i butiken vilket företag ni tillhör (visa personalkortet), tala om att vi ingår i Team Olivia och att vi har avtal med Synoptik.

Mora Parken
Med Vi-kortet kan du boka billigare boende på Mora Parken. Uppge koden viomsorg när du bokar så får du 20 % rabatt. Rabatten gäller både stugor och hotell. Visa personalkortet vid incheckning. Vänner och släkt får också använda sig av rabatten och kortet.

Actic 
Genom vårt samarbete med Actic får du som anställd 20 % rabatt på träningskort. Dessutom bjuder Actic på medlemsavgiften och 2 timmars fri PT.

Activum (Fridhemsgatan)
3 mån: 950:- (Ord.pris 1 050:-) 6 mån: 1 500:- (Ord.pris 1 700:-) Årskort ”13 mån”: 2 500:- (Ord. Pris 2 890:-) Vi Omsorg Friskvårdsbidrag: Träna 8 ½ mån för 2 000:- För att ta del av ovanstående så uppge att du arbetar för Vi Omsorg och visa ditt personalkort