Du är här

Personlig assistent

Ett värdefullt och omväxlande arbete

Du som är personlig assistent har ett fantastiskt, värdefullt, omväxlande och viktigt arbete. Det är du som är grunden till hela vår verksamhet och som kan ge våra kunder den omsorg de behöver.

Det är du som fixar och trixar och hjälper till med det som den som behöver assistans inte kan göra själv. Du städar, lagar mat, bakar, åker på utflykt, äter på restaurang, går och bowlar, fiskar, diskar, spelar spel och umgås med din kund.

Du kan också vara involverad i kundens familj och vänner, eftersom behovet av personlig assistans inte slutar när en anhörig eller vän kommer på besök. Många kunder bor även hemma hos sina föräldrar så det finns fler att ta hänsyn till i arbetet.

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt fantastiska gäng och arbeta som personlig assistent? Kontakta oss redan idag.

Se din lönespec
Tidrapport
Intranät

Personalförmåner

Som arbetsgivare söker vi hela tiden samarbetsformer som kan gynna dig som medarbetare. Ibland lyckas vi göra fördelaktiga avtal och ibland är det Vi Omsorg som står för fiolerna. Det viktiga är att vi kan ge mervärde för så många som möjligt. Med personalkortet blir det enklare att hantera dina rabatter. Här nedan ser du vilka förmåner Du har just nu.

Aktuella förmåner
 

Wasastugan
10 kr rabatt på lunchbuffé för medarbetare och kunder.
10 % rabatt på a là carte för medarbetare och kunder, kunder får dessutom gratis glass efter maten.

Preem
Ansök om Preem MasterCard och få rabatt på drivmedel. Du får alltid 30 öre rabatt/liter på både diesel och bensin. Det gäller både på bemannad och automatstation (ordinarie rabatt är 25 öre rabatt/liter på bemannad station och 10 öre rabatt/liter på automatstation). Rabatten gäller på det s.k. Stolppriset, dvs det pris som visas på stationen. För att ansöka om Mastercard och ta del av rabatten, vänligen klicka här.
OBS! Ni registrerar er med företagsnamnet, Vi Omsorg och använder BankID för identifikation. Kontakta Preem MasterCards kundservice vid frågor: 0476 – 58 71 40,

Ink club
Du får 10 % rabatt på originalprodukter och 20 % rabatt på de miljövänliga återfyllda patronerna. Följ länken för att ta del av vår kampanj hos InkClub 
www.inkclub.com/purch.

Mathem
Ta del av förmånliga erbjudanden hos Mathem!
Förenkla ditt liv med mathem.se och få dina matkassar hemlevererade till dörren. De har över 10.000 varor i lager med ett stort ekologiskt sortiment.
Mathem.se erbjuder dig 175 kr rabatt som ny kund när du handlar över 800 kr. Flera erbjudanden ej kan kombineras.
Klicka på länken för att få 175 kr i nykundsrabatt - Få din rabatt!

Danske Bank
Team Olivia har, i samarbete med Danske Bank, tagit fram ett förmånligt erbjudande till alla medarbetare i Sverige. Ni får ta del av konkurrenskraftiga bolåneräntor, fördelaktiga bil- och båtlån och förmånligt privatlån. Rabatterna är färdigförhandlade och gäller både dig och din partner. Bolån från 1,64 %, kontopaket med introduktionsrabatt, bil-  och båtlån med ränta på f.n 2,36 %, sparkonto XL med ränta från första kronan, privatlån med upp till 1,75 % rabatt. Vill du läsa mer besök www.danskebank.se/erbjudandekod och ange koden RQ4Q9F5Y

Vasaloppet
Vi Omsorg sponsrar din medverkan i Vasaloppet. Som medarbetare får du därför 20 % rabatt på ett valfritt lopp under året. Rabatten ges vid anmälan med en rabattkod som du får på kontoret.

Gesundaberget
Med personalkortet får medarbetare (och eventuell medföljande kund) 10 % rabatt på maten i Toppstugan.
(Som assistent åker man gratis i liften tillsammans med betalande kund.)

Mora Bowling
Ger dig som innehavare av personalkortet gratis spel samt 20 % rabatt på mat i bowlinghallen. (Har du med din kund spelar den också gratis.) 

KAIS Mora
Med personalkortet går du gratis på KAIS Moras alla hemmamatcher. (Eventuell medföljande kund har också gratis inträde.)

Pizzeria Pronto
Med personalkortet får du en gratis läsk, vatten eller lättöl (33cl) vid köp av mat.

Synoptik
25% på privata glasögon, 25% på solglasögon och 15% på linser all-inclusive.
För att nyttja den privata rabatten behöver ni ange i butiken vilket företag ni tillhör (visa personalkortet), tala om att vi ingår i Team Olivia och att vi har avtal med Synoptik.

Mora Parken
Med personalkortet kan du boka billigare boende på Mora Parken. Uppge koden viomsorg när du bokar så får du 20 % rabatt. Rabatten gäller både stugor och hotell. Visa personalkortet vid incheckning. Vänner och släkt får också använda sig av rabatten och kortet.

Actic 
Genom vårt samarbete med Actic får du som anställd 20 % rabatt på träningskort. Dessutom bjuder Actic på medlemsavgiften och 2 timmars fri PT.

Activum (Fridhemsgatan)
3 mån: 950:- (Ord.pris 1 050:-) 6 mån: 1 500:- (Ord.pris 1 700:-) Årskort ”13 mån”: 2 500:- (Ord. Pris 2 890:-) Vi Omsorg Friskvårdsbidrag: Träna 8 ½ mån för 2 000:- För att ta del av ovanstående så uppge att du arbetar för Vi Omsorg och visa ditt personalkort