Du är här

Personlig och trygg assistans för dig

Trygga och meningsfulla dagar för dig är vad vår personliga assistans handlar om. Trivsel, engagemang och en positiv anda kännetecknar vår gemenskap. En gemenskap som kryddas med aktiviteter för alla. Både kunder och personal stannar gärna hos oss länge, och vi undrar: hur kan vi hjälpa just dig? 

Kostnadsfri rådgivning

När du först kontaktar oss kommer du att få prata med någon av våra säljare eller kundansvariga. Samtalet är kostnadsfritt och förutsättningslöst och syftar till att få en bild av just din situation. Utifrån det du berättar för oss kommer vi att förstå bättre hur vi skulle kunna hjälpa just dig och ge dig råd om hur du kan gå vidare. Om vi kommer fram till att förutsättningarna finns så kan du ansöka om att bli vår kund.

Juridiskt stöd

Det är inte helt lätt att söka personlig assistans på egen hand. Du har många rättigheter som är viktiga att känna till och det är många formulär och blanketter som ska fyllas i. För att möta behoven erbjuder vi kostnadsfri juridisk hjälp. Våra jurister är specialiserade inom området personlig assistans och hjälper dig kostnadsfritt med både din ansökan och all korrespondens med till exempel Försäkringskassan. 

Personligt och nära

Tillsammans med dig sätts det team samman som kommer att finnas omkring dig. Teamet samarbetar med dig om alla olika delar som rör din personliga assistans. Från rekrytering av personliga assistenter till vem som ska vara din kundansvarige.

Gemensamma aktiviteter

För oss är det viktigt med aktiviteter för att känna en gemenskap och samhörighet. Aktiviteterna kan vara alltifrån en fika, grillning eller hockeykväll till sommaren sport-event Lyckoruset eller den uppskattade Allsången.

Rekryteringsgrupp

Rekryteringsgruppen jobbar för att varje kunds unika behov av assistenter ska bli uppfyllda. Rekryteringsspecialisterna genomför annonsering, uppföljning och första intervjuer för att sedan lämna över kandidater till kundansvarig som ansvarar för anställning.

Systematiskt kvalitetsarbete

Vi Omsorg arbetar med kvalitet. Det innebär bland annat att alla delar av vår verksamhet dokumenteras kontinuerligt och att vi hela tiden är observanta på saker som kan förbättras. Det skapar kunskap om vad som fungerar och är en trygghet för dig som kund. Vi är lyhörda för dina önskemål och kommer att göra allt för att skapa de bästa förutsättningarna för att din assistans ska bli så bra som möjligt.
 

Kortfattat: Så går det till

Boka ett förutsättningslöst möte med oss redan idag, så vi får lära känna dig och ta reda på vad vi skulle kunna göra för just dig. Om allt känns rätt kan du utan kostnad få hjälp med din ansökan om personlig assistans eller byte av assistansbolag. Du kan också få kvalificerad juridisk rådgivning under hela processen helt kostnadsfritt. Tveka inte att kontakta oss, du förbinder dig inte till någonting.