Du är här

Välkommen till Vi Omsorg

Vi Omsorg arbetar med personer med funktionsvariationer. Det försöker vi att göra med ett starkt kundfokus där allt bygger på trygghet, värme, glädje och framtidstro. Vi har över 250 personliga assistenter i hela norra Dalarna som gör sitt yttersta för att ge människor en bättre och innehållsrik vardag. Oavsett om man är kund hos oss eller om man är anställd så är vårt mål att alla ska få känna av vår gemenskap och vår laganda. Vi tror att alla människor mår bra av tillhörighet och att få känna att man är med i ett lag. Därför gör vi också många saker tillsammans, ibland för kunder, ibland för personal och ibland för alla tillsammans.

För att tydliggöra att vi står upp för livskvalitet, glädje och gemenskap bytte vi nyligen namn från Assre Assistans till Vi Omsorg. Vi som i ”Vi tillsammans”. Vi som kunder och personal. Vi som samhälle. 
Häng med oss på resan - det här kommer att bli toppen!

Sedan 2014 ingår Vi Omsorg i Team Olivia, som består av företag som erbjuder tjänster inom vård och omsorg: personlig assistans, hemtjänst, omsorgsboenden, skolor med särskilt stöd och rehabilitering. Team Olivia har sin verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

Du kan läsa mer om Team Olivia här

 

Vår vision

Vår vision lyder kort och gott:

--- Vi Omsorg ska vara föredömet för all omsorgsverksamhet. ---

Visionen når vi genom ett kontinuerligt arbete med

  • inkluderande och personaltrivsel
  • mångfald och transparens
  • ett stort samhällsengagemang

Vårdföretagarnas kvalitetsdeklareration

Precis som vår vision beskriver anser vi att kvalitet är av yttersta vikt i all omsorgsverksamhet.
Vårdföretagarnas kvalitetsdeklaration innebär att företaget öppet redovisar verksamhetens kvalitetsarbete och resultat gentemot allmänheten, beställare och beslutsfattare. Det bygger förtroende och gör det lättare att välja rätt. Du hittar Vi Omsorgs kvalitetsdeklaration längre ner på sidan.

Företagsfakta

Bolagsnamn: Vi Omsorg i Sverige AB
Org nr: 556042-8517
Vi är godkänd utövare av personlig assistans av IVO (Inspektionen för vård och omsorg).
Vi har kollektivavtal via Vårdföretagarna.
För mer information om företaget och vår ekonomi, klicka på länken här