Du är här

Bingo - inte bara digitalt

09 feb 2022

Eftersom restriktionerna har släpps så kan du idag välja på om du vill delta via länk eller komma till Kontoret och vara me doch samtidigt få lite fika.

Vi spelar tillsammans onsdagen den 9 februari mellan klockan 13:00 och 15:00. Du deltar på kontoret eller via en dator eller via en telefon genom att skriva in denna länk i webbläsaren:  meet.google.com/cog-tbdm-rpt

Har du några frågor så prata med Malin eller Marica på Morakontoret. Tel 010-207 16 50

Anmäl dig till Marica på kontoret 072-9975501 senast fredagen den 4 februari så skickar vi ut bingolappar så ni kan vara med plus en inbjudan via mail/sms så kan du enkelt klicka på länken när det är dags!

More events

13 dec

Luciafika, pyssel och allsång i Mora

Det nalkas Lucia och därför flyttar vi vårt torsdagsfika till onsdagen. För att göra det lite extra festligt kombinerar vi fikat med pyssel och vår härliga allsång.
(Torsdagsfikat 14 dec utgår)
Kan du inte vara med på plats kan du koppla upp dig digitalt med dator, surfplatta eller mobil. Du hittar länken här

13 dec

Luciafika, pyssel och allsång (på länk) i Borlänge

Det nalkas Lucia och därför flyttar vi vårt torsdagsfika till onsdagen. För att göra det lite extra festligt kombinerar vi fikat med både pyssel och vår härliga allsång. Allsången är live i Mora och vi är med digitalt från kontoret i Borlänge. Vill du hellre koppla upp dig hemifrån så surfar du in här
Vi börjar med fika vid 14 och allsången drar igång kl 15.
(Torsdagsfikat 14 dec utgår)