Du är här

Torsdagsfika

25 nov 2021

Dags för torsdagsfika!

Du och din kund är välkommen till kontoret mellan 14 och 16 varje torsdag för att fika och umgås med oss på kontoret och andra kollegor.
För att det inte ska bli alltför trångt så tänkte vi - till en början i alla fall - att det blir lagom med ca fem kunder i timmen. Dvs fem av er kan komma mellan 14 och 15 och fem av er kan komma mellan 15 och 16. Ring er kundansvariga eller på växelnumret senast dagen innan och anmäl er så kan vi planera bättre.

Givetvis gäller detta både Mora och Borlänge!

More events

09 dec

Allsång på kontoret

Välkommen på "Allsång på kontoret"
Den här gången kommer det att bli en julspecial där våra underhållare deltar på julfest med våra kunder i Kråkberg och sänder därifrån.
Är du inte med på julfesten och kan delta live så går det som vanligt alldeles utmärkt att klicka på länken nedan och vara med via datorn.

Klicka här för att vara med digitalt! 
https://meet.google.com/edz-givp-ajd

Vi ses!!

16 dec

Allsång på kontoret

Välkommen på "Allsång på kontoret"
Du kan välja om du vill koppla upp dig på en dator eller om du vill komma förbi kontoret i Mora och sjunga tillsammans med Ubbe och Kent.

Kan du inte komma förbi så går det alldeles utmärkt att klicka på länken nedan och vara med via datorn.

Vi är ju två kontor nu och inte bara ett och det gör att vi letar möjligheter att genomföra Sång på kontoret även i Borlänge. Exakt i vilken form och när ber vi att få återkomma om. Så tills vidare är det Mora eller digitalt som gäller.