Du är här

2022-04-03 / Nyheter

Glad påsk och hoodies till alla

Snart är det påsk och vi vill i samband med det visa vår uppskattning till er - våra fantastiska medarbetare och våra fantastiska kunder! 

From måndag 4 april så är alla ordinarie medarbetare och kunder välkomna in till kontoret för att hämta en påskpresent som består av en varsin hoodie. Kom, prova och ta hem en tröja! 

GLAD PÅSK!

Fler nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte
2022-11-18 / Nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte

En gång i månaden har vi allsång. Det är Ubbe och Kent som hållerr i den och är på vårt kontor i Mora. På Borlänge kopplar vi upp oss och är med på länk. Det går bra att vara med hemifrån också med mobil, surfplatta eller dator. Precis alla är välkomna så var med du också. Sånghäftet hittar du här

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.