Du är här

Vi-känslan hos Vi Omsorg

Vi Omsorg är ett av de assistansbolag i Dalarna som varit med längst. Vi är också glada och stolta över att vara ett av de bolag i Dalarna som har flest kunder och medarbetare. Folk brukar trivas med oss och vi med dem. 

 

Vår främsta uppgift är att ge våra kunder en meningsfull vardag. I samråd med dig skräddarsyr vi din personalgrupp. Våra personliga assistenter väljs utifrån vad som är viktigt för just dig. 

Personligare assistans med hjärtat i Dalarna
Vi är ett av regionens största assistansbolag. Att vara stor är inget självändamål. Men nog finns det en del fördelar. Det kan vara enklare att hitta vikarier när folk ligger däckade i influensa, till exempel. Och en större personalgrupp betyder också möjlighet till ökad specialisering. De flesta av våra kunder och deras anhöriga känner sina personliga assistenter väl. Med våra kontor i Mora och Borlänge har vi nära till alla kunder och kunderna har nära till oss. Vi har hjärtat i vår hembygd, som är Dalarna. 

Kvalitet
För oss är det viktigt att leverera med hög kvalitet. Vi jobbar löpande och aktivt med kvalitetsfrågor. Att dokumentera alla processer och aktiviteter och att kontinuerligt utveckla och förbättra Vi Omsorg är några av de saker som ingår i vårt dagliga arbete. 

Vi-känslan
Det finns ett och annat skäl att gilla oss. Till exempel att vi är ganska påhittiga och gör mycket tillsammans med kunder och personal. Ibland bjuder vi in brett, till exempel till sommarens sport-event Lyckoruset och den populära Allsången. Andra bra saker är att vi satsar på vidareutbildning och specialisering för våra medarbetare. Folk diggar oss och vi diggar dig! Allt detta sammantaget skapar och underhåller vår gemensamma kultur, det vi kallar Vi-känslan. Vi-känslan är kittet som håller oss samman och gör varje dag så meningsfull och utvecklande som den över huvud taget kan vara.  

Kostnadsfri rådgivning

Sagt om Vi Omsorg:

Här kan du läsa lite mer om vad anhöriga till våra kunder tycker.

Här kan du läsa lite mer om vad våra medarbetare tycker.

 

Vanliga frågor

Hur blir man kund?
Är du nyfiken på vilka vi är så ska du veta att vi också gärna vill träffa dig. Vid ett inledande möte kan vi få en bild av dina behov och önskemål och du kan få en bild av vad vi kan erbjuda dig. Vi ses hos dig eller på något av våra kontor, i Borlänge eller Mora. 

Kan ni hjälpa till med ansökan?
Om allt känns rätt för dig och du vill få din assistans från Vi Omsorg i fortsättningen så skriver vi avtal. Vi hjälper dig med alla formaliteter och papper i samband med att du blir vår kund, till exempel att fylla i blanketter och hålla kontakt med Försäkringskassa och kommun. Om du inte redan har personlig assistans så hjälper vi dig med papper och annat för din ansökan. Samma sak gäller om du redan har assistans i ett annat bolag. Vi hjälper vi dig med flytten till oss så att övergången blir mjuk och bra. 

 

Kontakta oss
Enklast är kanske att ringa oss på:
010-207 16 50
Vardagar kl 9.00 - 16.00

Varmt välkommen att höra av dig!