Du är här

Personlig assistans

Kanske behöver du själv eller en anhörig personlig assistans? Kanske har du redan personlig assistans men vill byta bolag? Bara lugn. Vi kan hjälpa dig!

 

Vi Omsorg har många fördelar och du är varmt välkommen till oss på Vi Omsorg! Vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska trivas.

  • Vi Omsorg har funnits längst av alla assistansbolag i regionen. Vi har en stark lokal förankring kombinerat med regionens längsta erfarenhet.
  • Vi finns i hela Dalarna och har kontor i både Mora och Borlänge. Med fler än 300 personliga assistenter står vi till din tjänst och du kan själv välja dina egna assistenter.
  • Vi har också flest kunder av alla assistansbolag i regionen.

Här kan du läsa lite mer om vad anhöriga till våra kunder tycker.
Här kan du läsa lite mer om vad våra medarbetare tycker.

 

Hur blir man kund?
Det brukar vara bra att börja med att träffas. Det kan vara på vårt kontor, hemma hos dig eller någon annan plats.

Om du inte har personlig assistans så hjälper vi dig självklart med ansökan. Vi hjälper dig också om du har assistans i ett annat bolag men vill byta bolag.

 

Avtal
Om allt känns rätt för dig och du vill få din assistans från Vi Omsorg i fortsättningen så skriver vi avtal. Vi hjälper dig med alla formaliteter och papper i samband med att du blir vår kund, till exempel att fylla i blanketter och hålla kontakt med Försäkringskassa och kommun.

 

Personlig assistans från Vi Omsorg rekommenderas av Assistansguiden.se