Du är här

2021-09-30

Nu släpps restriktionerna!

Som vi alla har väntat på att den här dagen ska komma! Länge har vi tvingats att vara åtskilda pga Covid-pandemin som satt stopp för allt socialt umgänge men nu äntligen kan vi göra en förändring.

Det är lätt att bara rusa iväg och tro att vi kan ändra på allt från ena dagen till den andra men vi måste komma ihåg att vi arbetar med personer som är i riskgrupp och att vi fortfarande måste vara lite försiktiga i vårt förhållningssätt.

För att få en så bra start som möjligt och göra förändringarna i rätt takt så behöver vi sätta oss ner tillsammans på kontoret och göra en bra planering. Vi vill göra en planering som är hållbar som vi inte ska behöva backa på. Detta hoppas vi kunna göra under två dagar under nästa vecka, 5-6 oktober. Under dessa dagar kommer vi inte att kunna svara i telefon när du ringer utan vi ber dig att vänta med ditt samtal tills dess vi är tillbaka torsdagen 7 oktober.

Om något akut skulle uppstå så skicka ett sms till din KA så ringer hen upp så fort hen får tillfälle men det är viktigt att ni enbart hör av er om det verkligen är akut. Kan det vänta till den 7e så gör det. Då är vi på plats igen och svarar i telefon precis som vanligt.

Hälsningar
Kontoret

 

 

Fler nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte
2022-11-18 / Nyheter

Sjung med med vårt sånghäfte

En gång i månaden har vi allsång. Det är Ubbe och Kent som hållerr i den och är på vårt kontor i Mora. På Borlänge kopplar vi upp oss och är med på länk. Det går bra att vara med hemifrån också med mobil, surfplatta eller dator. Precis alla är välkomna så var med du också. Sånghäftet hittar du här

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.