Du är här

2021-09-30

Nu släpps restriktionerna!

Som vi alla har väntat på att den här dagen ska komma! Länge har vi tvingats att vara åtskilda pga Covid-pandemin som satt stopp för allt socialt umgänge men nu äntligen kan vi göra en förändring.

Det är lätt att bara rusa iväg och tro att vi kan ändra på allt från ena dagen till den andra men vi måste komma ihåg att vi arbetar med personer som är i riskgrupp och att vi fortfarande måste vara lite försiktiga i vårt förhållningssätt.

För att få en så bra start som möjligt och göra förändringarna i rätt takt så behöver vi sätta oss ner tillsammans på kontoret och göra en bra planering. Vi vill göra en planering som är hållbar som vi inte ska behöva backa på. Detta hoppas vi kunna göra under två dagar under nästa vecka, 5-6 oktober. Under dessa dagar kommer vi inte att kunna svara i telefon när du ringer utan vi ber dig att vänta med ditt samtal tills dess vi är tillbaka torsdagen 7 oktober.

Om något akut skulle uppstå så skicka ett sms till din KA så ringer hen upp så fort hen får tillfälle men det är viktigt att ni enbart hör av er om det verkligen är akut. Kan det vänta till den 7e så gör det. Då är vi på plats igen och svarar i telefon precis som vanligt.

Hälsningar
Kontoret

 

 

Fler nyheter

Allsång i Mora Parken
2021-07-21 / Nyheter

Allsång i Mora Parken

ALLA hälsas hjärtligt välkomna till ALLSÅNG I PARKEN i Mora!

Ta med en fikakorg och en filt och slå dig ner i gräset eller ta plats på en av stolarna som är framställda.

Premiär på tisdag 27 juli!

Vi håller till på gräsplanen på ovansidan av bowlinghuset. Platsen är lättillgänglig oavsett om du går, har barnvagn, rullator eller rullstol. Parkering finns alldeles bredvid. Inne i Mora Parken finns anpassad toalett som tillgänglig för alla.

Trevlig midsommar!!
2021-06-24 / Nyheter

Trevlig midsommar!!

Vi önskar alla våra medarbetare, kunder, anhöriga och gode män en riktigt trevlig midsommar!