Du är här

2020-11-16 / Nyheter

Omställning och omplanering pga Covid-19

Skärpta restriktioner = ny planering
Torsdagen 12 november kom skärpta restriktioner vad gäller Region Dalarna. I stort innebär det att vi behöver ta ett omtag på vår planering den närmaste tiden. Till en början innebär det följande; Alla inplanerade p-möten kommer att genomföras digitalt, Sång på kontoret kommer att hållas digitalt, besök på kontoret måste föranmälas och ska hållas nere till ett minimum, bemanningen på kontoret kommer att dras ner till max 2 personer åt gången varje dag.

Sång på kontoret kommer som sagt att hållas digitalt. Det innebär att det kommer att finnas en länk med en inbjudan till ”sångmöte” och du deltar genom att klicka på länken. Länken kommer i början av den här veckan att läggas ut både här på hemsidan och på Facebook så att alla har möjlighet att vara med.

Jackor
Vad gäller utprovning av jackor så kommer detta att ske i ett rum angränsande till kontoret och tid för utprovning måste förbokas så vi vet att det inte blir trängsel. Tider kan bokas mellan 9-12 och 13-15 varje vardag.
Vill du inte komma upp och prova jackan under dessa omständigheter så kolla med en kollega som redan provat och som har samma storlek.
Vi har också fått veta att jackan finns även i rött. Vill du ha en röd jacka så säg till. Röd eller svart är de färger som gäller för oss.

Övrig information
Vi-draget till att göra en aktivitet med tillsammans med gruppen är svårt att få till just nu. Kan ni inte göra det helt Coronasäkert efter de nya restriktionerna så vill vi att ni avvaktar tills vi har fått nya direktiv.

Behöver du lämna kvitton eller liknande dokument så får du lämna dem i brevlådan utanför kontoret. Den kommer kontrolleras dagligen.

Har du frågor kring något så hör gärna av dig till kontoret på 010-2071650.

Vi uppmanar dig att följa de nya restriktionerna som kommit. För att läsa alla detaljer kring vad som gäller, gå in på Folkhälsomyndighetens sida och läs angående vår region här.

 

Bifogade filer: 
BilagaStorlek
Ikon för bild rod_craftjacka.jpg150.05 KB

Fler nyheter

Sång på kontoret - digital variant
2020-11-16 / Nyheter

Sång på kontoret - digital variant

Som ni redan vet så har vi ställt om vad gäller Sång på kontoret och kommer from onsdag 18 november att hålla detta enbart digitalt. I alla fall fram till att vi får nya och lättade restriktioner.

För att vara med så klicka på denna länk: https://meet.google.com/edz-givp-ajd?hs=122&authuser=0. Det är samma länk för alla tillfällen så spara den så ni har den även framöver.
Om ni vill delta via telefon så ringer ni in på nedan telefonnummer och anger koden så kommer ni med.

Sång på kontoret
2020-10-02 / Nyheter

Sång på kontoret

Nu är det äntligen dags att köra igång med en aktivitet -  Sång på kontoret.
Ubbe och Kent turas om att spela gitarr och sjunga med oss precis som tidigare.