Du är här

2020-11-16 / Nyheter

Omställning och omplanering pga Covid-19

Skärpta restriktioner = ny planering
Torsdagen 12 november kom skärpta restriktioner vad gäller Region Dalarna. I stort innebär det att vi behöver ta ett omtag på vår planering den närmaste tiden. Till en början innebär det följande; Alla inplanerade p-möten kommer att genomföras digitalt, Sång på kontoret kommer att hållas digitalt, besök på kontoret måste föranmälas och ska hållas nere till ett minimum, bemanningen på kontoret kommer att dras ner till max 2 personer åt gången varje dag.

Sång på kontoret kommer som sagt att hållas digitalt. Det innebär att det kommer att finnas en länk med en inbjudan till ”sångmöte” och du deltar genom att klicka på länken. Länken kommer i början av den här veckan att läggas ut både här på hemsidan och på Facebook så att alla har möjlighet att vara med.

Jackor
Vad gäller utprovning av jackor så kommer detta att ske i ett rum angränsande till kontoret och tid för utprovning måste förbokas så vi vet att det inte blir trängsel. Tider kan bokas mellan 9-12 och 13-15 varje vardag.
Vill du inte komma upp och prova jackan under dessa omständigheter så kolla med en kollega som redan provat och som har samma storlek.
Vi har också fått veta att jackan finns även i rött. Vill du ha en röd jacka så säg till. Röd eller svart är de färger som gäller för oss.

Övrig information
Vi-draget till att göra en aktivitet med tillsammans med gruppen är svårt att få till just nu. Kan ni inte göra det helt Coronasäkert efter de nya restriktionerna så vill vi att ni avvaktar tills vi har fått nya direktiv.

Behöver du lämna kvitton eller liknande dokument så får du lämna dem i brevlådan utanför kontoret. Den kommer kontrolleras dagligen.

Har du frågor kring något så hör gärna av dig till kontoret på 010-2071650.

Vi uppmanar dig att följa de nya restriktionerna som kommit. För att läsa alla detaljer kring vad som gäller, gå in på Folkhälsomyndighetens sida och läs angående vår region här.

 

Bifogade filer: 
BilagaStorlek
Ikon för bild rod_craftjacka.jpg150.05 KB

Fler nyheter

Nu släpps restriktionerna!
2021-09-30

Nu släpps restriktionerna!

Som vi alla har väntat på att den här dagen ska komma! Länge har vi tvingats att vara åtskilda pga Covid-pandemin som satt stopp för allt socialt umgänge men nu äntligen kan vi göra en förändring.

Allsång i Mora Parken
2021-07-21 / Nyheter

Allsång i Mora Parken

ALLA hälsas hjärtligt välkomna till ALLSÅNG I PARKEN i Mora!

Ta med en fikakorg och en filt och slå dig ner i gräset eller ta plats på en av stolarna som är framställda.

Premiär på tisdag 27 juli!

Vi håller till på gräsplanen på ovansidan av bowlinghuset. Platsen är lättillgänglig oavsett om du går, har barnvagn, rullator eller rullstol. Parkering finns alldeles bredvid. Inne i Mora Parken finns anpassad toalett som tillgänglig för alla.

Trevlig midsommar!!
2021-06-24 / Nyheter

Trevlig midsommar!!

Vi önskar alla våra medarbetare, kunder, anhöriga och gode män en riktigt trevlig midsommar!